Ben je ontevreden
over een
vervoersmaatschappij?

Bel ons!

téléphone:0800 39 808

Het is gratis en vrijblijvend

jouw code :

JA 01

Bereken je
vergoeding !

Je bent ontevreden

Is je vlucht geannuleerd? Ben je het slachtoffer van een staking? Wil je op de hoogte zijn van je rechten en concrete hulp krijgen? Bel Test Aankoop, we zijn er voor jou!

Eis je rechten op

Aarzel je vaak om een vergoeding te eisen voor een slechte service? Bij Test Aankoop ontvangen we dagelijks klachten van consumenten die niet tevreden zijn over vervoersmaatschappij. Wat heb je uiteindelijk te verliezen?

Bel Test Aankoop

Doe een beroep op onze gratis, vrijblijvende telefonische hulplijn! Onze 50 advocaten zijn onmiddellijk beschikbaar om naar je te luisteren, al je vragen te beantwoorden en je concrete informatie te bieden.

Bel gratis

téléphone:0800 39 808

Van maandag tot donderdag: 8u-20u en vrijdag: 8u-18u

Wat vinden onze gebruikers van de Test Aankoop hulplijn?

Jules:

Compensatie voor late vlucht

“Mijn vlucht had meer dan 4u vertraging, waardoor ik mijn vervolgvlucht heb gemist! Gelukkig heb ik Test Aankoop opgebeld en nu heb ik mijn compensatie gekregen. ”

- Jules (52)

Louise:

Deskundig advies

“De terugbetaling voor mijn geannuleerde vlucht is EINDELIJK binnen, dankzij het advies van Test Aankoop. Snel en efficiënt!”

- Louise (41)

Victor:

Top juridische dienst

“Na een paar oproepen naar de juridische dienst, is het probleem met de garantie van mijn huishoudapparaat opgelost. Enorm handig om je rechten te kennen. En goedkoper dan een advocaat! :) Ik heb me geabonneerd.”

- Victor (45) & Sophie (42)